Gästbok

Gästbok

Om gästboken

Alla är välkomna att skriva något i gästboken det kan vara: Hälsnignar, eller vad som helst.

1. tryck där det står kommentar

2. Fyll i författare

3. Fyll i de konstiga tecknen

4 Fyll i hälsning eller annat

Har du tolkat tecknen fel får du nya tecken att tolka och fylla i.

Detta med att tolka sneda tecken etc är för att automatiska reklamletare inte skall gå in och toka till det.

Du kan också maila till sven.holmquist(snabel)telia.com byt (snabeln) till @ (för att slippa automatiska reklamletarprogram

eller samtal alt SMS till mobil +46704973173

Euoropa runt har gått via 18 länder

allaPosted by Sven Holmquist Thu, September 26, 2013 22:25:13

Det är nu 1 1/2 år som vi varit ute på kanal och segelresa (Med uppehåll under sommar och vinter varje år). Sakta, sakta glider vi mot Sverige.

Någon omväg över Berlin blir det nog hösten 2014 . Hemma med båten i Sverige blir vi nog först kanske våren 2015. Vi har inga detaljerade planer när vi luffar runt med Johanna. Det är inte närmsta vägen som gäller på denna resa.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sven och Gunilla Sat, November 02, 2013 09:37:25

Nu är vi i Sverige igen. här blev det segling med vår andra gamla båt Swan36an Hedda från Stocksund till Järna där hon nu skall lyftas upp på land. Inför vintern hoppas vi på bra is så att nästa seglingsäventyr kan börja: Segla med isjakten på Yngerns is och kanske också skridskosegla.

Posted by Hasse & Merike Sun, September 29, 2013 21:11:28

Hej!
Vad ni är tappra! Vi följer er hemfärd och hoppas att allt går väl den sista etappen. Nästa sommar gissar vi, att era "äventyr" stannar vid Mälaren + hemmavatten. Och så får ni tid att renskriva hela ert kanaläventyr i bokform ... kanske. Vi önskar er God Tur (är det så norrmännen säger ?) !
Trålarenhälsningar "Ella af Mörkö"